MENU

Trainingen

Breed aanbod Lagant trainingen

De trainingen die onze Agile Coaches in-company geven zijn altijd maatwerk en toegespitst op de coachbehoefte. Daarnaast is er vaak de vraag om medewerkers en leidinggevenden te trainen in verschillende agile raamwerken zodat het basisbegrip en vocabulaire voor agile werken in de organisatie eenduidig is. Bijvoorbeeld voor Scrum teams, Product Owners en Scrum Masters. 

Lagant Business Builders (voorheen Agile Business Builders) is begin 2020 onderdeel geworden van de Lagant Groep. Lagant is al dertig jaar een gerenommeerde opleider om te leren veranderen en verbeteren op het gebied van programma-, portfolio- en projectmanagement. Lagant heeft een uitgebreid aanbod agile trainingen, van klassikaal, hybride, in-company tot online zelfstudies. 

Door dit brede aanbod aan trainingen kunnen cursisten zelf hun voorkeur leerstijl toepassen. Elke training is interactief en dankzij de “experience based” opdrachten en experimenteren kunnen de deelnemers direct na de training al het verschil maken op de eigen werkvloer. 

Klik op onderstaande link voor de trainingen omtrent Scrum, Agile projectmanagement, Agile portfoliomanagement, SAFe, de Teamcoachopleiding en NLP voor Agile Coaches.

Koffie of champagne?

Brainstormen zonder koffie is als bezinning zonder groene thee. Of proost je liever alvast op het succes dat we samen gaan behalen?
Neem contact met ons op voor een afspraak

Wij zijn bezorgers van positieve impact. We dagen uit, verbinden en stimuleren mensen om zelf in actie te komen en eigen verantwoordelijkheid te nemen. Dit doen we door te focussen op mindset en gedrag, cultuur en leiderschap met onze integrale aanpak.

YOWYO!

You Own What You Observe

FOLLOW US ON

Schrijf een reviewEvaluatieformulier trainingen

Lagant Business Builders

Computerweg 22
3542 DR Utrecht
[email protected]+31 (0)41 322 4106

In 2020 is Agile Business Builders onderdeel geworden van de Lagant Groep. Lees meer.

Andere Lagant Groep websites

LagantVan Aetsveld
The PMO CompanyRevealzSLIM-subsidieVerandergidsIPMA CompactPRINCE2 Compact
© 1991-2023 Agile Business Builders | Alle rechten voorbehouden
Realisatie: Blauwe Nacht
Top